Selecciona a quina de les rutes vols venir

Coneixem i estimem el nostre territori i volem que també en puguis gaudir. Hem dissenyat un seguit de rutes per conèixer el nostre petit pais.

Et podem oferir un ventall de rutes que pots triar el funció de la teva conveniència. Més llargues més curtes, més fàcils o més difícils. El que segur és que qualsevol que triïs, serà una experiència única.

En totes les rutes que organitzem s’inclou un o dos guies coneixedors de la zona, cafès, snacks i fruita durant la ruta. Tast de productes locals i la possibilitat de comprar productes locals.

El màxim de participants és de 4 o 6 (depenent de la ruta) per tal de poder donar un servei molt més proper.

Le bicicletes les podeu portar vosaltres o nosaltres us proporcionem el lloguer.

2022-01-12T09:56:29+00:00

Empordanet i pobles medievals

L'Empordanet s'ha de veure des del Pedró de Pals. El contrast que ofereix des d'aquest lloc –el mar de la platja i les Illes Medes; les muntanyes erosionades del massís del Montgrí, el verd fort, dels arbres de fulla perenne, suros i pins dels contraforts de les Gavarres i la plana de cultiu, amb la botànica de l'últim curs del Ter que li serveix de marc, tot això formant una gran cassola de forma viva, crea un conjunt d'una gran bellesa. (Josep Pla)

2021-11-26T16:36:12+00:00

Girona i voltants

Realment coneixes Girona i el seus voltants? Sant Daniel i les seves fonts amagades, l'Ermita de St Roc, El volcà de la Crossa, la riera de Marrocs a Vilablareix, les Deveses de Salt ...